2013 JP Balki event in Heeze

Ter nagedachtenis aan Jean Paul Balkestein is er in Heeze een loopevenement georganiseerd voor het goede doel, de Hartstichting.

Voor de eerste keer een loopevenement organiseren valt vaak niet mee, maar de organisatie was perfect verzorgd en vooral ook erg gezellig.

Vanuit Eindhoven met de trein vertrekken we om 14:30 uur naar Heeze. Na 15 minuten wandelen zijn we bij de start. Het is al gezellig druk, we halen ons startnummer op bij Dorine en kletsen gezellig wat. 

Het weer is perfect, een zonnetje, weinig wind, om 15:30 uur even een stukje inlopen om de spieren op spanning te brengen.

We komen Diana tegen en even later besluiten we om met een groepje van 5 ongeveer 9,8 km per uur te gaan lopen, Harrie is het haasje.

Na 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan Jean Paul, starten we om 16:00 uur voor 10 km door de schitterende Herbertus bossen en de Strabrechtse heide. Het is echt genieten, lekker een beetje kletsen en genieten van de natuur. Na ongeveer 8 km valt het groepje uit elkaar, de een wat sneller de ander wat langzamer.

Nog even het kasteel voorbij en we naderen de finish. Veel publiek en een geweldige sfeer.

Hierna de prijsuitreiking en de loterij, helaas geen prijs, maar dat kan de pret niet drukken. We pakken nog een biertje als de populaire discjockey Guido met de muziek begint.

Om 18:45 uur pakken we de trein terug naar Eindhoven. Het was weer een gezellige dag.

Vakanties